Guidet Tour med

Rune Westphal

To Døgn i havørrederns verden. 

Hop med i kajakkerne og fisk langs de smukke kyster sammen med Rune Westphal, en af Danmarks bedste guides til havørred fiskeriet. Rune har mere en 25 års erfaring som guide indenfor havørred fiskeri og mere en 40 års erfaring som fisker. Han deler ud af sin viden, imens vi fisker efter den smukke havørred. 

Turen går langs den smukke nordkyst, Roskilde fjord eller Isefjorden. Rune deler ud af sin viden. Dette er en perfekt mulighed for at tage dit fiskeri til det næste niveau. 

Anders vil undervise jer i vores kajakker og udstyr som Ekkolod og gps. Derudover sørger han for at alt sejlads foregår forsvarligt.

Vores kok Rasmus sørger for at vi ikke går sulten i seng med 3 dejlige måltider, samt natmad til dem der lyster.

Denne tur forgår enten i Isefjorden eller Roskilde fjord, den endelige destination få i tilsendt  24 timer før tour start , da vind og strømretninger er det som bestemmer hvor vores fiskeri skal forgå den dag jeres tour skal forgår, så er i på jagt efter en tour der kan give jeg mere viden omkring havørred fiskeriet så er Dalbys Wild Fishing det helt rette sted.

Rune starter dagen af med et foredrag om netop det fiskeri og de spots vi fisker på. Derefter tager vi ud og fisker, både fra land og fra kajakkerne. Rune fisker med os hele den føste dag, som vi slutter af ved at overnatte i vores luksus camp. Dagen efter står den på fiskeri med Anders, hele dagen. I bruger den viden i har fået dagen før, og hvem ved måske fanger i drømmefisken.

Rune-Westphal1
Rune-Westphal
Rune-Westphal-Dalby
Predator-pdl
thumbnail_IMG_1525
Dalbys-Camp

48 timer - "All Inclusive" luksus tour

Vi starter og slutter turen af med morgenmad i campen

Medbring jeres eget fiskeudstyr, eller lån udstyr af os

Alkohol må først nydes efter endt sejlads.

 • 2 timers Foredrag med Rune Westphal 
 • 12 timers fiskeri med Rune Westphal
 • "All inclusive" Camp
 • Kok / 3 måltider + Natmad
 • Old Town / Predator PDL
 • Lejrbål
 • Incl. redningsveste til alle deltagere

Minimum 4 deltagere pr. hold

Maks 10 deltagere pr. hold.

Guided tour med

Rune Westphal

Pr. person

(Book tur nederst på siden)

Rune Westphal

Fiske guide / Foredragsholder

Rune er en af Danmarks bedste guides til havørred fiskeri. Rune har mere en 25 års erfaring som guide indenfor havørred fiskeri og mere en 40 års erfaring som fisker.

Anders Dalby

Fiske og tour guide / Indehaver

Anders har været lystfisker siden han var 4 år, og elsker at fiske og være ude i naturen. Det giver ham et drive han ikke kan få andre steder.

Igennem Dalby's Wild Fishing er det er Ander's mission at vidergive den samme føelse og passion for naturen, som han har.

Old Town / Predator PDL

Den prisvindende Predator PDL fiskekajak bringer dig hurtigt til stedet og holder dig på stedet uden at paddle. Med direkte kørsel frem og tilbage, har du en meget manøvredygtig og super stabil kajak. Du vil opleve en meget  præcis bådkontrol.


 • Luksus pedal kajak
 • Fiskestang holder
 • Behagelig og aftagelig stol
 • Tilvalg: Ekkolod med GPS

Book Guided tour med
Rune Westphal

 
 
 
 
 
 
Ja tak!